Tänään on ollut mukava päivä. Poikkeuksellisesti heräsin jo seitsemältä, vaikka ei ollut aikomustakaan lähteä kouluun. Tänään oli epävirallisen virallinen shoppailupäivä Kokkolassa. Käytiin Tommin kans ihailemassa dvd-soittimia, mutta eipä lopen tarttunut yhtään mukaan. Alennusmyyntikierroksen välissä piti käydä myös vanhalla koululla moikkaamassa kavereita ja vähän häröilemässä muuten..

Kangas- ja ompeluhärpäke -alet oli jo sikäli loppusuoralla, että mitään kiinnostavaa ei poikkeuksellisesti löytynyt - toisin kuin yleensä... Kiinnostavuus tosin koski vain kankaita, koska Minimanista piti ostaa 12-pack funlight jäätee-tiivistettä, sitruunan makuista, koska halavalla sai. Sama juttu kävi valmispastakastikepurkkien, kissanlelujen, sipsien ja muutamien muiden juttujen kohdallakin. Jos ei tarvi paljoa maksaa niin hinnan voi korvata määrällä. Loogista, eikö totta..? Ja Seppälästäkin löytyi vaikka mitä kivaa, kuten kirkkaanvihreä apinalaukku! Se oli PAKKO saada.. Ai miten niin ostohysteria on mut vallannut? Tilipäivänä?

Kamelini Anne oli ostanut mulle uuden laminointikoneen aikasemman särkipoikki menneen tilalle, joten sekin piti käydä lunastamassa. Siitä innostuneena jouduin heti kotiin tultua laminoimaan järjettömän pinon kaikkea "rästiin" jäänyttä. Miten tuollaisesta koneesta voi tulla riippuvaiseksi, kysynpä vaan..

Ja nyt on hyvä mieli. Laminointikone elää ja voi hyvin, mulla on lasi karpalolonkkua edessä ja pitkä ilta television äärellä odottaa. Jesh!